علت شنیده شدن صدای انفجار در تهران چه بود؟ (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان‌پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ با دستور رئیس جمهور، اجرای ۵ طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام آغاز شد
سرخط خبرها

ابوعبیده: بسیاری از اسرای دشمن سرنوشت نامشخصی دارند | هدف قراردادن ۱۰۰۰ خودروی نظامی اسرائیلی در ۱۰۰ روز

  • کد خبر: ۲۰۶۲۴۱
  • ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۷
ابوعبیده: بسیاری از اسرای دشمن سرنوشت نامشخصی دارند | هدف قراردادن ۱۰۰۰ خودروی نظامی اسرائیلی در ۱۰۰ روز
سخنگوی گردانهای عزالدین القسام با بیان اینکه طوفان الاقصی، فریادی برای آزادی ملت‌های تحت استعمار است، اظهاراتی درباره اسرای اسرائیلی مطرح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوعبیده سخنگوی گردانهای عزالدین القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) تأکید کرد که عملیات طوفان الاقصی، در تاریخ ملت فلسطین و امت اسلام، سرنوشت ساز بوده و به منزله فریادی برای آزادی همه ملتهای تحت استعمار است.

وی ضمن یادآوری حملات صهیونیستها به مسجدالاقصی قبل از آغاز این عملیات، گفت: قانون جنگل بر جهان حاکم است. جنایات دشمن به درخواست برای نابودی ملت ما و تخریب مقدسات آن رسیده بود. سران دشمن هم از کشتن اسرای ما لذت می‌بردند و برای ارضای تمایلات مردم خود، عرصه را بر غزه تنگ کرده بودند.

خبرگزاری صفا به نقل از سخنگوی القسام گزارش داد: حماسه هفتم اکتبر (طوفان الاقصی)، بهایی بود که اسرائیل باید به خاطر جنایات ۱۰۰ ساله خود پرداخت می‌کرد. ما صد‌ها مأموریت موفق در این عملیات انجام دادیم.

وی با اشاره به از کار انداختن هزار خودروی نظامی اسرائیلی در نوار غزه، گفت: مجاهدان ما همبستگی خود را حفظ کرده‌اند. بسته‌های انفجاری، خمپاره‌های ضد زره و بمبها، همگی ساخت القسام بودند.

ابوعبیده همچنین گفت: تکنولوژی و سلاحهای کشنده، در برابر قدرت ایمان یک فرد مجاهد چه کاری می‌تواند از پیش ببرد؟. مجاهدان ما شواهد شوکه‌ کننده‌ای از ضعف ایمان سربازان دشمن دارند و اینکه چگونه با این همه سلاح و تجهیزات، فرار می‌کنند.

این فرمانده حماس درباره اسرای صهیونیست تأکید کرد: سرنوشت شماری از اسرای اسرائیلی همچنان نامعلوم است. سایر اسرا هم همگی در داخل یک تونل هستند و احتمالا کشته خواهند شد. البته سران دشمن، مسئول این حادثه هستند.

وی با اشاره به اینکه، طرح کوچاندن اجباری ملت فلسطین راه به جایی نبرده است، در پایان خاطر نشان کرد: بمباران کور فقط ننگ و عار برای آنان (صهیونیستها) به همراه داشته است. نه اسرای خود را آزاد کردند و نقاب از چهره این رژیم تروریستی و متجاوز برداشته شد.

روزنامه عبری‌زبان یدیعوت آحارانوت چندی پیش خبر داد که تعدادی از اسرای اسرائیلی که در پی توافق تبادل اسرا، به فلسطین اشغالی بازگشته‌اند، از دیدار با «یحیی السنوار» رهبر حماس در غزه خبر دادند.

به نوشته این روزنامه یحیی السنوار با این اسرا در روزهای ابتدایی جنگ داخل یک تونل دیدار کرده و به آن‌ها گفته است: «خوش آمدید، من یحیی السنوار هستم شما در مکان امنی هستید و اتفاقی برای شما نمی‌افتد».

از سوی دیگر یکی از اسرای زن به نام «دانیال آلونی» نامه‌ای از سوی خود و دخترش به نام «املیا» به نیروهای عزالدین القسام نوشته و از آن‌‌ها بابت رفتار کاملا انسانی و سراسر لطفشان تشکر کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->